- نظارت مستمر بر حسن اجرای موازین بهداشتی بر اساس دستورالعمل های سازمان های بالادستی (وزارت بهداشت، دانشگاه متبوع، سازمان محیط زیست و...) در کل قسمت های بیمارستان شامل بخش های بستری، بخش های پاراکلینیک، اتاق عمل، CSR ، آشپزخانه.
- نظارت بر اجرای سنجه های اعتباربخشی مربوطه در بیمارستان.
- نظارت بر حسن اجرای موازین بهداشتی توسط پیمانکاران مستقر در بیمارستان مشتمل بر پیمانکاران طبخ و توزیع غذا، تاسیسات و آزمایشگاه، لاندری، بوفه و ....
- نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و مدیریت پساب بیمارستان.
- نظارت بر رعایت اصول فنی و بهداشتی شبکه جمع آوری فاضلاب بیمارستان.
- نظارت بر نوع، نحوه، مقدار و غلظت صحیح استفاده از مواد مجاز ضدعفونی کننده، گندزدا، شوینده ها و پیگیری آموزش های لازم در زمینه مسائل بهداشتی مرتبط.
- اعلام نتایج ارزیابی بهداشت آشپزخانه و مواد غذایی بر اساس ضوابط ابلاغی وزارت بهداشت در این کمیته.
- ارزیابی تهویه بخش ها و واحدها توسط واحد بهداشت محیط و گزارش به کمیته بهداشت.
- نظارت بر اجرای استانداردهای بهداشت محیط در بیمارستان.