• 1401/07/06
بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان
پیام رییس بیمارستان استهبان به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، دکتر <<مائده مطوس>> رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان در پیامی روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت. در پیام ایشان آمده است:

حفظ تندرستی و رهایی از رنج و بیماری یکی از مهمترین مسائلی است که همواره در طول تاریخ، فکر بشر را بخود مشغول نموده است. با پیشرفت علم و دانش و شناختن عوامل بیماری زا و تاثیر آن بر تندرستی، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد اجتناب نماید.

تلاشگران عرصه بهداشت محیط با اقدامات و مجاهدتهای خود در بخش های مختلف نظیر نظارت بر سلامت آب شرب، بهسازی محیط روستا، بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی، دفع صحیح پسماند، مبارزه با ناقلین بیماری و کنترل سموم، بهداشت پرتوها، کنترل آلودگی هوا، بهداشت محیط بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی، بهداشت مدارس، شرایط اضطراری و بحران ها و ... نعمت سلامتی را به هموطنان خود به ارزانی داشته و محیطی پاکیزه را برای زندگی فراهم می آورند. جانفشانی های کادر بی ادعای بهداشت محیط در کنترل همه گیری بیماری کرونا، تنها گوشه ای از فعالیت های بهداشت محیط در حراست از سلامت عمومی جامعه و مبارزه بی امان با همه گیری بیماریها می باشد.

اینجانب دکتر مائده مطوس رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان ضمن گرامیداشت 26 سپتامبر مصادف با 4 مهر بعنوان روز جهانی بهداشت محیط، صمیمانه از زحمات ارزشمند کارشناسان بهداشت محیط شهرستان استهبان به ویژه سرکار خانم میوه کارشناس بهداشت محیط بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان قدردانی نموده و توفیق و سربلندی ایشان را از خداوند متعال خواستارم./احسان توکلی