• 1401/07/12
بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان
بمناسبت هفته دفاع مقدس: تقدیر از رزمنده دوران دفاع مقدس در بیمارستان استهبان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، بمناسبت هفته دفاع مقدس از مهندس سهراب زراعتکار مسئول حراست مجموعه بهداشت و درمان شهرستان استهبان و رزمنده دوره دفاع مقدس در حضور مسئولین بیمارستان و مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان استهبان تقدیر شد.
دکتر <<مائده مطوس>> رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان در این دیدار گفت: دفاع مقدس برای ما ایرانیان، یادآور سال‌ها مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن است و در طول هشت سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، رزمندگان با شجاعت و شهامت ایستادند و حماسه‌های ماندگار خلق کردند تا با رشادت و ایثار خود، دشمن را از رسیدن به اهدافش ناکام بگذارند.

مهندس <<محمود فتوح>> مدیر بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس بیان کرد: جوانان ما با حضور در جبهه های حق علیه باطل در مقابل استکبار جهانی ایستادند و با اقتدار و سربلندی از این آزمون بیرون آمدند و لحظه به لحظه تاریخ دفاع مقدس آکنده از رشادت های این جوانان میهن دارد.

در ادامه سید علیرضا ناظمی مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان استهبان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: نسل ما و نسل آینده باید بدانند که رزمندگان دوران دفاع مقدس؛ بدون توقع در راه دفاع از جان و مال و ناموس این خاک و بوم در جبهه ها حضور داشتند و رشادت های این عزیزان نباید فراموش گردد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مهدوی آزاد کارشناس فرهنگسرا و امام جماعت بیمارستان استهبان در صحبت هایی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛ با بازگو کردن سخنی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در بابت شهادت و جایگاه آن، حضور افراد در فتنه های آخرالزمان و پایبندی به ولایت و دین را خصوصیت افراد ثابت قدم در راه دین برشمرد و جایگاه آنان را به گونه ای توصیف کرد که شهدا به جایگاه آنها غبطه خواهند خورد.
مهندس سهراب زراعتکار یکی از رزمندگان دوره دفاع مقدس نیز در این دیدار صمیمی به بیان خاطرات خود در جهبه های جنگ پرداخت.

در پایان و در راستای تکریم خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان، از مهندس سهراب زراعتکار رزمنده گرانقدر حماسه هشت سال دفاع مقدس با اهدای لوح تقدیر و هدیه یادبود تقدیر شد./احسان توکلی