• 1403/06/01
پیام مسئولان سلامت شهرستان استهبان بمناسبت روز پزشک

مسئولان شبکه بهداشت و درمان، دانشکده پیراپزشکی و بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان؛ فرا رسیدن روز پزشک را به جامعه پزشکی شهرستان استهبان تبریک گفتند.
پیام تبریک مسئولان سلامت شهرستان استهبان بمناسبت روز پزشک
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان استهبان
دکتر محمد امین تواضع رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان استهبان با انتشار پیامی این روز را به پزشکان پرتلاش شهرستان استهبان تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
نامگذاری یک روز درتقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز پزشک که همزمان با زاد روز حکیم ابوعلی سینا، دانشمند و طبیب نامدار ایرانی است فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به مقام شامخ انسان هایی است که با بهره گیری از دانش و معرفت راه و رسم خدمت نمودن به مردم را در بالاترین جایگاه ممکن که نجات جان انسان هاست، به منصه ظهور می گذارند.
خداوند متعال در آیه ۳۲ سوره مبارکه مائده به اهمیت نجات جان انسان ها و فعالیت پزشکان اشاره نموده است و می فرماید هرکس نفسی را زنده کند گویی همه انسان ها را زنده کرده است واین آیه به خوبی جایگاه والای همکاران عزیزی که عنوان مقدس طبیب را دارند، نمایان می کند. اینجانب ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی، یکم شهریور روز پزشک را به تمامی پزشکان فرزانه و پرتلاش بویژه همکاران عزیزم در حوزه سلامت شهرستان استهبان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند متعال توفیقات روزافزونشان را در تداوم خدمت به همنوعان مسالت دارم.
دکتر محمد امین تواضع
رییس شبکه بهداشت درمان و آموزشی شهرستان استهبان

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت روز پزشک
رئیس دانشکده، در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه اساتید پزشک شاغل در دانشکده پیراپزشکی استهبان تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، متن پیام دکتر مائده مطوس به شرح ذیل است:
امام جعفر صادق(ع): "پزشکان حاذق و مورد اعتماد، هم ردیف فقهای بصیر و دانا هستند".
یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته ونامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است، مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد.
روز پزشک به معنای حقیقی کلمه روز بزرگداشت علم مبتنی بر ایمان و معرفت و روز تکریم فرزندان فرهیخته و مستعد ملتی است که اراده کرده تا با اقتدا به پیشکسوتان نامدار خود، گذشته افتخارآفرین علمی شان را احیاء و جایگاه شایسته خویش را در این عرصه گسترده به اثبات برسانند.
اینجانب روز پزشک را به تمام پزشکانی که در عرصه نظام سلامت تلاش می کنند تبریک و تهنیت گفته برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خواستارم.
دکتر مائده مطوس - ۱ شهریور ۱۴۰۳

پیام تبریک سرپرست بیمارستان استهبان بمناسبت روز پزشک
پشتوانه توانایی و دانش پزشکان؛ تسکین بخش آلام بیماران و دردمندان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان؛ در متن پیام دکتر «علی نکوئیان» آمده است؛
یکم شهریور ماه سالروز تولد حکیم دانشمند و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به درستی روز پزشک نامگذاری شده است، یادآور تلاش های خالصانه و صادقانه عزیزانی است که در جایگاه رفیع طبابت همواره زلال محبت و اختر دانش خویش را بر جان بیماران تابانده و امید بیمارانی که به دستان شفا بخش ایشان چشم بسته اند را به سرمنزل مقصود می رسانند و به پشتوانه توانایی و دانش خود و با جلب رضایت حق تعالی در این مسیر گام برداشته و تسکین بخش آلام بیماران و دردمندان شده اند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی که با از خود گذشتگی و آراستگی به عالی‌ترین درجه رفیع شهادت نائل گردیدند، روز پزشک را به تمام پزشکانی که در عرصه نظام سلامت تلاش می کنند تبریک و تهنیت گفته برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خواستارم.
دکتر علی نکوئیان؛ سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان

پیام تبریک مدیر بیمارستان استهبان بمناسبت روز پزشک

اعتلای نظام سلامت کشور مرهون همت والای پزشکان خستگی ناپذیر است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان؛ در متن پیام «سعید یوسفی» آمده است؛
سالروز میلاد شیخ الرئیس، ابن سینا که به عنوان روز پزشک نامگذاری شده، بهانه‌ای است برای قدردانی از انسان‌هایی که سال‌های متوالی برای کسب علم و دانش می‌کوشند تا از نگین درخشان موهبت الهی یعنی سلامت و تندرستی همنوعان خود محافظت کنند. از این رو اینجانب با تبریک این مناسبت خجسته به تمامی پزشکان عزیز و تلاشگر، از همت والا و کوشش های خستگی ناپذیر و ایثارگرانه شما عزیزان در راستای اعتلای نظام سلامت کشور و خدمت رسانی به مردم شریف این مرز و بوم تقدیر و تشکر نموده، امید است در پرتو عنایات خداوند متعال و در سایه توجهات خاصه حضرت ولی عصر (عج) همواره موفق و پیروز باشید.
سعید یوسفی؛ مدیر بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان

پیام تبریک مدیر پرستاری بیمارستان استهبان بمناسبت روز پزشک

پزشکان، ضامن سلامت جامعه و امنیت روحی بیماران
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان؛ در متن پیام «مریم نصرتی» آمده است؛
یکم شهریورماه، زادروز طبیب برجسته و نامدار ایرانی، ابوعلی سینا، فرصت مغتنمی است، برای پاسداشت کسانی که برای حفظ ارزشمندترین موهبت خداوندی، سوگند یاد کرده‌اند و وفای به این عهد مقدس، گاه به بهای جان بوده است. به واقع پزشکان، ضامن سلامت جامعه و امنیت روحی بیماران می‏باشند و فرشتگان نجاتی هستند که سعی دارند در سایه الطاف الهی‏ درد جسم را التیام بخشند. اینجانب ضمن گرامیداشت این روز از تلاش های همه جانبه پزشکان در عرصه های مختلف حوزه سلامت تقدیر و تشکر می نمایم.
مریم نصرتی؛ مدیر پرستاری بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها