بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان
دوره آموزشی هموویژلانس دربیمارستان استهبان برگزار شد
سوپروایزر آموزشی بیمارستان از برگزاری دوره آموزشی هموویژلانس در روز یکشنبه ۲۹ تیرماه در بیمارستان استهبان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، «مریم السادات فاطمی» گفت: با هدف ارتقای میزان آگاهی کادر درمان در خصوص سیستم هموویژلانس و آشنایی با انواع فرآورده های خونی با حضور «محمد سعید غلامی» و دکتر «دهقان» کارشناسان اداره کل سازمان انتقال خون استان فارس، دوره آموزشی هموویژلانس در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
سوپروایز آموزشی بیمارستان استهبان با اشاره به اهداف اجرای هموویژیلانس در ارتقای صحیح تزریق خون در بیمارستان ها و کاهش عوارض انتقال خون؛ افزود: در این دوره آموزشی که با حضور مسئولان بیمارستان، پزشکان متخصص و عمومی، کارشناسان علوم آزمایشگاهی و کادر درمان بخش های بالینی همراه بود؛ کارشناسان سازمان انتقال خون استان فارس ضمن معرفی فرآورده های خونی و بیان کلیات و اهمیت نظام مراقبت از خون و فرآورده های آن؛ ترانسفیوژن خون و فرآورده های آن، مقررات تزریق گلبول قرمز در سیستم ABO، نحوه آماده سازی بیمار و تزریق خون و نحوه آماده سازی فرآورده های خونی را به حاضرین آموزش دادند.
سوپروایزرآموزش ضمن خدمت بیمارستان استهبان در پایان ضمن تقدیر از مشارکت فعال پزشکان و کارکنان بیمارستان و حضور در این دوره آموزشی، برگزاری این دوره در افزایش سلامت خون و فرآورده های آن در تمام مراحل زنجیره انتقال خون و کاهش عوارض ناشی از تزریق خون را با اهمیت برشمرد.