• 1400/05/31
تجهیز بخش های درمانی بیمارستان استهبان به تجهیزات پزشکی با اعتبار 120 میلیون تومان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان؛ با پیگیری های دکتر مطوس رئیس بیمارستان استهبان جهت تسریع و تسهیل در امر درمان بیماران خصوصا بیماران مبتلا به کووید19 بخش های درمانی این مرکز به 1 عدد دستگاه BIPAP همراه با ماسک و خرطومی، 4 عدد ماسک دستگاه BIPAP، سه عدد مانیتور علائم حیاتی به منظور مانتیور کردن 24 ساعته علائم بیمار و 3 عدد پالس اکسیمتر جمعا به ارزش 120 میلیون تومان با تامین اعتبار از دانشگاه علوم پزشکی شیراز خریداری و تحویل بیمارستان استهبان شد.
دکتر مطوس رئیس بیمارستان استهبان در خصوص ویژگی ها و کاربردهای این دستگاه ها گفت: دستگاه بای پپ ( BIPAP) که مشابه ونتیلاتور عمل می‌کند در کمک به بیماران تنفسی و بسیاری از اختلالات تنفسی در خواب موثر و در روند درمان اختلالات تنفسی اثرگذار بوده و از مدرن‌ترین تجهیزات پزشکی به حساب می آید. اگر شخص دچار نارسایی تنفسی شده باشد ( در صورت صلاحدید و تجویز پزشک معالج ) دستگاه کمک تنفسی بای پپ BIPAP می تواند بسیار کمک کننده باشد به طوری که با قرار دادن ماسک بر روی صورت و روشن کردن دستگاه کمک تنفسی هوا یا اکسیژن ( در صورت وصل دستگاه اکسیژن ساز به دستگاه بای پپ ) با فشار های از پیش تنظیم شده وارد مجاری تنفسی شخص شده و باعث منبسط شدن ششها می شود بدین جهت به این روش تهویه با فشار مثبت راه هوایی می نامند.

دستگاه پالس اکسیمتری دستگاهی که سطح اکسیژن خون را نشان می دهد. روشی غیرتهاجمی است که میزان مولکولهای هموگلوبینی را که با اکسیژن آمیخته شده اند، اندازهگیری و به صورت درصد نشان می دهد. محدوده ی طبیعی آن 95–97 ٪است. اگر این میزان کمتر از 90 ٪شود، زنگ هشدار به صدا در می آید. در واقع با این وسیله میتوان درباره کم شدن اکسیژن خون هشدار داد. همچنین اکثر دستگاههای پالس اکسی متر تعداد و آهنگ ضربان قلب را نیز نمایش میدهند.

دستگاه مانیتور علایم حیاتی جهت نمایش سیگنال‌های حیاتی بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه(NICU,ICU و CCU)، اورژانس و اتاق‌های عمل به‌عنوان یکی از تجهیزات ضروری و لازم به‌کار می‌رود. این دستگاه برای نمایش علائم حیاتی بیمار به‌ طور مستمر به‌کار می‌رود و اطلاعات مربوط به علائم حیاتی بیمار را جمع‌آوری کرده و آن‌ها را بر روی صفحه نمایش ظاهر می‌سازد و درشرایط نامطلوب بیمار هشدارهای لازم را به تیم پزشکی می‌دهد.