• 1402/11/21
بازدید مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان استهبان

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز روند رسیدگی به بیماران بخش اورژانس بیمارستان استهبان را مورد پایش و بررسی قرار داد.

بازدید رئیس اورژانس استان فارس از بیمارستان استهبان
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان؛ سرپرست بیمارستان با اعلام این خبر گفت: در راستای پایش روند ارائه خدمات درمانی به بیماران اعزام شده توسط اورژانس پیش بیمارستانی، دکتر «محمد جواد مرادیان» مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی به همراه دکتر «زهرا توفیقی» کارشناس مسوول حوادث و فوریتهای پزشکی مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور در بیمارستان استهبان؛ ضمن تقدیر از «حجت نقیبی نژاد» و «هادی اصغری» پرسنل اورژانس در احیای موفق بیمار 66 ساله با ایست قلبی تنفسی؛ با حضور در بخش ICU روند ارائه خدمات درمانی به این بیمار را مورد بررسی قرار دادند.

او در ادامه افزود: این بازدید با برگزاری مانور احیای بیمار و بررسی دستورالعمل پایه احیای بزرگسالان در حضور مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه، اعضای تیم احیاء و پزشکان بخش اتفاقات بیمارستان ادامه پیدا کرد.

بازدید رئیس اورژانس استان فارس از بیمارستان استهبان
دکتر دهقانی در پایان ضمن اشاره به همکاری مطلوب اورژانس استهبان با بیمارستان گفت: بازدید از نقاط حادثه خیز و بررسی چالش های موجود در هدایت مسیل های مجاور بیمارستان از دیگر برنامه های بازدید مسئولان مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان استهبان بود./ا.توکلی

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها