• 1403/03/13
بازدید سرزده مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان استهبان

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در بازدید سرزده از بخش ‌های مختلف بیمارستان استهبان در روز یکشنبه ۱۳ خرداد ماه؛ در حضور مسئولان نحوه ارائه خدمات درمانی در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.  به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، «راضیه راسخ» در گفت و گو با پرستاران، ضمن پاسخ به سوالات و بررسی چالش های موجود در حوزه پرستاری، مسائل مربوط به تعرفه گذاری خدمات پرستاری و پیشنهادات در زمینه بهره وری نیروی انسانی را مورد ارزیابی قرار داد.  در این بازدید که با حضور «حمیده فلاح» معاون پرستاری دانشگاه و پاسخگویی به مسئولان بخش های درمانی همراه بود؛ نحوه ثبت صحیح اطلاعات در سیستم اطلاعات بیمارستانی در خصوص تعرفه گذاری خدمات پرستاری بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت.   این بازدید با حضور مدیر و معاون پرستاری دانشگاه بر بالین بیماران بستری در بخش های مختلف و بررسی رضایتمندی ارائه خدمات درمانی به آنان به پایان رسید.

بازدید مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بخش های درمانی بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان استهبان و بررسی نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران
در این بازدید که با حضور «حمیده فلاح» معاون پرستاری دانشگاه و پاسخگویی به پرسش های مسئولان بخش های درمانی در حوزه پرستاری همراه بود؛ نحوه ثبت صحیح اطلاعات در سیستم اطلاعات بیمارستانی در خصوص تعرفه گذاری خدمات پرستاری بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها