• 1401/07/06
افزایش خدمات درمانگاه تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان در شش ماه نخست سال 1401

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان، دکتر مطوس رئیس بیمارستان استهبان در خصوص افزایش خدمات درمانگاه تخصصی این مرکز گفت: بمنظور افزایش رضایتمندی شهروندان و کاهش مراجعه به شهرهای مجاور و مرکز استان به منظور دریافت خدمات درمانی و با پیگیری های صورت گرفته توسط مسئولین سلامت شهرستان و مساعدت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ شاهد افزایش 50 درصدی متخصصین رشته های مختلف در شش ماهه اول سال 1401 نسبت به سال قبل از 22 متخصص به 33 متخصص و مراجعه بیش از 5 هزار نفر به درمانگاه تخصصی بیمارستان بوده ایم.همچنین با حمایت های خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تجهیز اتاق عمل این مرکز به تجهیزات جراحی های مختلف در سال جدید، بیش از 700 عمل جراحی های مغز واعصاب، ارتوپدی، اعمال جراحی عمومی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، کلیه و مجاری ادراری و..... صورت گرفته است.

رئیس بیمارستان استهبان در خصوص ارائه خدمات بیماری های داخلی و قلب و عروق در این مرکز درمانی گفت: با حضور مستمر متخصصین داخلی به عنوان یکی از جامع‌ترین رشته‌های تخصصی بالینی پزشکی در این مرکز درمانی؛ خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های مربوط به اندام‌ها و سیستم داخلی بدن از جمله دیابت، فشار خون بالا، اختلالات تیروئید، مشکلات گوارشی، بیماری های ریوی مشکلات کبد، عفونت های تنفسی و .... به مراجعین ارائه می شود. همچنین علاوه بر فعالیت دو پزشک متخصص قلب و عروق در درمانگاه بیمارستان و ارائه خدمات اکوکاردیوگرافی و تست ورزش، در بخش مراقبت های ویژه قلبی بیمارستان خدمات مراقبت 24 ساعته بیماران قلبی و مراقبت های قبل و بعد از عمل جراحی به بیماران ارائه می شود.

دکتر مطوس با اشاره به حضور هشت جراح و متخصص مغز و اعصاب در بازه های زمانی مختلف در دو سال گذشته افزود: اعمال جراحی مغز و اعصاب و خدمات تشخیصی و تخصصی از جمله ارائه خدمات درمانی به بیماران دارای بیماری مغزی مثل سکته مغزی، اختلالات سردرد، عفونت های مغز و سیستم عصبی محیطی، اختلالات حرکتی مانند بیماری پارکینسون، اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون، اختلالات نخاع و اختلالات گفتاری و زبانی می باشد.

دکتر مطوس با اشاره به اهمیت سلامت اعصاب و روان جامعه و نقش متخصصین روانپزشکی در بررسی و شناخت مشکلات و اختلالات رفتاری، هیجانی، پیشگیری و درمان این بیماری ها گفت: در دو سال اخیر با حضور مستمر متخصص روانپزشکی در این مرکز، خدمات روانپزشکی در زمینه مراقبت‌های ویژه در زمینه تثبیت وضعیت سلامت روان بیماران، دارو درمانی، اختلالات رفتاری، ارائه خدمات
مشاوره ای در زمینه درمان اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر و ارائه خدمات روانپزشکی برای کودکان؛ نوجوانان و خانواده ارائه می شود. همچنین در سه ماهه دوم سال 1401 با شروع به کار مجدد کلینیک تغذیه و حضور کارشناس تغذیه در درمانگاه تخصصی، خدمات رژیم درمانی و مشاوره تخصصی تغذیه به مراجعین ارائه می شود.
دکتر مطوس با اشاره به فعالیت کلینیک دیابت در نیمی از ایام هفته در درمانگاه تخصصی افزود: در شش ماه نخست سال 1401، 84 نفر در کلینیک دیایت و 28 نفر با فشار خون بالا با مراجعه به کلینیک فشار خون؛ خدمات آموزشی، مشاوره ای و درمانی دریافت کرده اند.
رئیس بیمارستان استهبان با اشاره به حضور مستمر متخصصین اطفال در این درمانگاه بیمارستان استهبان گفت: همزمان با ارائه مراقبت‌های جسمی، روحی و عاطفی به نوزادان، کودکان و نوجوانان در بخش اطفال، خدمات تخصصی کودکان
و والدین یا سرپرستان آن‌ها در مورد رژیم غذایی، بهداشت و پیشگیری از بیماری را در درمانگاه این مرکز به مراجعین ارائه می شود.
دکتر مطوس در پایان با اشاره به ارزیابی های صورت گرفته در قالب ارائه پرسشنامه رضایتمندی به مراجعین درمانگاه تخصصی این مرکز گفت: تلاش ما در بیمارستان استهبان با توسعه تجهیزات و ایجاد سیستمی پاسخگو، ضمن ارتقاء مستمر کیفیت خدمات درمانی در راستای استانداردهای مراقبتی و با به کارگیری امکانات و نیروهای تخصصی موجود، آموزش مداوم کارکنان و برنامه ریزی صحیح در چهارچوب ارزشهای اخلاقی ارائه خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت بالا به بیماران و تمام سطوح جامعه می باشد./ احسان توکلی