• 1400/08/03
اختصاص دریل ارتوپدی جهت انجام اعمال جراحی ارتوپدی به بیمارستان استهبان با اعتبار 32 میلیون تومان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان به منظور تکمیل تجهیزات اتاق عمل این مرکز جهت انجام اعمال ارتوپدی، 1 دستگاه دریل ارتوپدی به ارزش 32 میلیون تومان با تامین اعتبار از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز خریداری و تحویل بیمارستان استهبان شد.

دکتر مطوس در خصوص عملکرد این دستگاه گفت: دریل ارتوپدی دستگاهی است که برای انجام جراحی روی قطعات استخوان یا مفاصل از آن استفاده می شود این امکان را فراهم می کند تا سوراخکاری، اره، ریم کردن و پیچ کردن انجام شود. این دستگاه عمدتا در جراحی های ارتوپدی انسان، دامپزشکی و حتی جراحی فک نیز استفاده می شود.

لازم به ذکر است با همت خیرین عرصه سلامت و همچنین تامین اعتبار دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل بیمارستان استهبان، بسیاری از اعمال جراحی مغز و اعصاب و  ارتوپدی در این مرکز انجام شده و نیاز شهروندان به مراجعه به شهرستان های اطراف را مرتفع نموده است.