• 1401/01/11
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی درگذشت دکتر «فهیمی»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی، درگذشت دکتر «رسول فهیمی»، رئیس پیشین بیمارستان های حضرت ولیعصر(عج) لامرد و حضرت امام خمینی(ره) استهبان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام تسلیت دکتر «سید وحید حسینی» آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تاسف بار درگذشت ناگهانی دکتر «رسول فهیمی»، رئیس پیشین بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) لامرد و حضرت امام خمینی(ره) استهبان در اثر سانحه رانندگی، ضایعه تلخی بود که موجب تاثر و تالم فراوان گردید.

آن مرحوم مغفور از اعضای بزرگوار جامعه پزشکی استان بود که حیات شریف خود را خالصانه و ایثارگرانه، وقف خدمت به خلق و نجات بیماران کرد که بی شک اجر معنوی این مجاهدت انسان دوستانه، در حیات ابدی او و در محضر حضرت دوست، ماندگار خواهد بود.

این ضایعه تلخ را به خانواده ارجمند آن مرحوم، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی شیراز و همکاران محترمشان صمیمانه تسلیت می گویم.

از ایزد تبارک و تعالی، برای آن مرحوم در این ایام گرانقدر ماه شعبان، علو درجات و همنشینی با مولایش حضرت امیر المومنین(ع) و برای بازماندگان محترمشان، صبر جزیل خواستارم.

دکتر سید وحید حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز