• 1400/04/17
تحویل ساندویچ پانل سازه های هواساز به بیمارستان استهبان با اعتبار 500 میلیون تومان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان، با پیگیری های دکتر مطوس رییس بیمارستان استهبان؛ ساندویچ پانل های مربوط به سازه های هواساز بیمارستان با تامین  اعتبار از دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ 500 میلیون تومان به بیمارستان استهبان تحویل داده شد.

هواساز از اصلی ترین دستگاه های تهویه جهت تامین هوای مطبوع و سالم با دستیابی به دما و رطوبت و سرعت مناسب، همچنین تامین هوای تازه و فیلترینگ آن می باشد. ساندویچ پانل، یا پانل ساندویچی یکی از متریال های ساختمانی بسیار کارا و پر استفاده است که در زمینه‌های مختلفی از ساخت و ساز از آن استفاده می‌شود.

ساندویچ پانل تهیه شده مربوط به سازه های هواساز بیمارستان استهبان دارای ورقه های آلومینیومی است که بسیار سبک و انعطاف پذیر بوده و مقاومت خوبی در شرایط آب و هوایی مختلف داشته و در برابر خوردگی، ضد زنگ و ضد آب بودن مقاومت بالایی دارد.