• 1400/06/24
برگزاری اولین جلسه تاسیس موسسه خیریه مراقبت های متعالی در منزل شهرستان استهبان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان، با حضور مسئولین شهرستان، رؤسا و کارکنان ادارات و خیرین اولین جلسه تاسیس خیریه مراقبت های متعالی در منزل به میزبانی بیمارستان استهبان و در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد استهبان برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم که با حضور امام جمعه محترم شهرستان حجت الاسلام و المسلمین خاوری و جناب آقای کمالی سروستانی فرماندار محترم همراه بود، دکتر مطوس رئیس بیمارستان استهبان ضمن خیرمقدم و خوش آمد گویی به حاضرین، توضیحاتی در خصوص برگزاری این جلسه ارائه کردند. در ویدیو معرفی موسسه خیریه مراقبت های متعالی دکتر ایمانیه فوق تخصص گوارش کودکان، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در صحبت هایی گفت: در حال حاضر روزانه دو تا چهار تیم متشکل از پزشکان، پرستاران و کارشناسان تغذیه و فیزیوتراپی راهی مناطق کم برخوردار شیراز می شوند تا بر بالین بیماران کم بضاعت حاضر شوند و نتیجتا به جای اینکه بیمار مجبور باشد به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه کند خدمات درمانی را در خانه خود دریافت کند.
دکتر ایمانیه افزود: روزانه حدود 10 تا 15 بیمار توسط این گروه در سطح شهر شیراز ویزیت می شوند و تمام خدماتی که به بیماران داده می شود رایگان و از محل خیرین دانشگاهی و غیر دانشگاهی تامین می شود. خدماتی که در دو مرحله ی تامین تجهیزات پزشکی مثل تشک، تخت، کپسول اکسیژن، دستگاه اکسیژن ساز وسایر تجهیزات مورد لزوم ارائه و تامین خدمات درمانی به بیماران ارائه می شود. ایشان در صحبت های پایانی کاهش هزینه خانواده ها در امر درمان و کاهش فشار کاری تحمیل شده به بیمارستان ها را از امتیازات راه اندازی این موسسه برشمردند.
مراسم با صحبت های حجت السلام و المسلمین خاوری ادامه پیدا کرد: ایشان ضمن تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این جلسه، تاسیس و راه اندازی خیریه مراقبت های متعالی را یکی از مهمترین و بهترین کارها در خصوص خدمت رسانی به بیماران بی بضاعت در سطح شهرستان برشمردند و با اشاره به صحبت های دکتر تابعی رئیس این موسسه در شیراز، در خصوص شروع به کار هر چه زودتر این موسسه در سطح شهرستان تاکید فرمودند و ابراز امیدواری کردند در شرایط فعلی که مردم با مشکلات زیادی روبرو هستند هر کدام از متخصصین حوزه بهداشت و درمان و خیرین بتوانند به سهم خود به بیماران نیازمند کمک کنند.
در ادامه مراسم جناب آقای کمالی سروستانی فرماندار محترم شهرستان در صحبت هایی به لزوم ایجاد این موسسه در استهبان به خصوص در ایام شیوع بیماری کرونا تاکید کرده و گفتند: باید بتوانیم با کمک و همراهی مسئولین شهرستان، متخصصین حوزه بهداشت و درمان و خیرین گرانقدر زمینه را برای خدمت رسانی به شهروندانی را فراهم کنیم که به هر دلیلی توان مراجعه به مراکز درمانی را ندارند که این مهم مستلزم همکاری دستگاه های مختلف اجرایی، خیرین گرانقدر و صاحب نظران در خصوص تامین نیروی انسانی، تامین تجهیزات پزشکی به منظور خدمات رسانی به بیماران می باشد.

مراسم با صحبت های عضو هیات رییسه موسسه خیریه متعالی شیراز آقای فیاض پور همراه بود. ایشان در صبحت هایی خیریه طب متعالی را موسسه ای معرفی کرد که به انجام کلیه فعالیت های درمانی، مراقبتی، امدادی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و اجتماعی مبادرت نموده و تلاش می نماید درمانهای متعالی و خدمات امدادی و مراقبتی مورد نیاز بیماران نیازمند را در محل بستری یا سکونت بیماران با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح به آنان ارائه نماید. ایشان با اشاره به آغاز به کار این موسسه در شهرستانهای مختلف استان فارس از جمله آباده و کازرون ابراز امیدواری کردند این موسسه در استهبان هر چه زودتر شروع به کار کند.
مراسم با صحبت های دکتر مطوس رییس بیمارستان استهبان در خصوص اهداف، وظایف و فعالیت های موسسه همراه بود.
ایشان اهداف این موسسه را کمک به حفظ و ارتقاء منزلت و کرامت انسانی بیماران صعب العلاج، کمک به ایجاد، تقویت و ارتقاء اراده معنوی و روحانی بیماران و اعضاء خانواده آنان برای تامین مشارکت فعال و موثر آنان در پروسه های مختلف درمان بیماری و بازسازی معنوی و تقویت روحی و روانی بیماران برشمردند و افزودند این موسسه می تواند به تلفیق طبیعی و منطقی آموزه های اخلاقی و معنوی با آموزه های فیزیکی و طبیعی و درمانی طب کمک کرده و با ایجاد بستر مناسب و بالنده برای رشد و تربیت علمی معنوی پزشکان، پرستاران و اعضاء تیم ها و گروههای مختلف درمان مطابق با موازین معنوی، اخلاقی و طب متعالی را فراهم کند و شرایط را برای مدیریت، برنامه ریزی و تامین اعتبارات، امکانات، تجهیزات و ملزومات مورد نیاز برای تحقیق اهداف موسسه آماده کند.

دکتر مطوس در ادامه در خصوص مدیریت منابع موسسه افزود: سپرده و هدایای افراد حقوقی و حقیقی و حق عضویت اعضاء نزد مؤسسه بعنوان سرمایه نقد و یا غیر نقد ثبت می شود و نحوه هزینه، نگهداری و مدیریت آن با تصویب هیئت امناء برعهده هیئت مدیره مؤسسه خواهد بود. مؤسسه برای اجراء اهداف و انجام فعالیت های خود نسبت به عضوگیری از بین متقاضیان واجد شرائطی که هیئت امناء مؤسسه تعیین می نماید و اساسنامه مؤسسه را بطور کامل پذیرفته باشند، اقدام می نماید.

مراسم با پیام صوتی دکتر تابعی عضو هیات رییسه موسسه خیریه طب متعالی در استان فارس به اعضای مجمع همراه شد:
دکتر تابعی در صحبت هایی استهبان را یکی از شهرهای پیشرو در امر خیر برشمرده و ابراز امیدواری کردند تاسیس این موسسه هر چه زودتر در این شهرستان صورت پذیرد.
ایشان با اشاره به پیشرفت و تحول علم پزشکی و مراقبت های درمانی در سراسر جهان، مسائل معنوی و روحانی را در کنار خدمات درمانی لازم برشمردند و افزودند پزشک و بیمار باید بتوانند هر دو به رشد معنوی یکدیگر کمک کرده و همانگونه که این امر در کشورهای پیشرفته صورت گرفته و پزشکی عمیق نامگذاری شده ما هم بتوانیم به تبعیت از دانشمندان ایرانی چون ملاصدرا شاهد تعالی روح و نفس در قالب طب متعالی در جامعه اسلامی باشیم. ایشان با اشاره به تاسیس این موسسه در سه سال گذشته در استان فارس و شهرستان هایی مثل آباده، اقلید، فیروزآباد و کازرون ابراز امیدواری کردند مردم استهبان به خصوص افرادی که از نظر علمی و اقتصادی موثر هستند، مجمع خیرین، نهادها، تشکل ها و گروه های مختلف بتوانند به این مجمع کمک کرده تا شاهد طب متعالی در استهبان باشیم.
رئیس بیمارستان استهبان در انتهای مراسم در خصوص روش های عضویت و ارکان موسسه توضیحاتی به حاضرین داد. در ادامه فرم های عضویت در موسسه توسط اعضا تکمیل و اعضا هیئت موسس انتخاب شدند. مقرر گردید در جلسه آتی مجمع عمومی، انتخاب هیات امنا و سایر اعضاء مرتبط صورت پذیرد.