• 1400/11/07
اولویت های حوزه سلامت شهرستان استهبان با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز بررسی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی دکتر «عباس رضائیان زاده» معاون بهداشت، دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه در ادامه برنامه های بازدید امروز از مناطق شرق استان فارس وارد شهرستان استهبان شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و هیات همراه با حضور در این شهرستان، با سرپرست فرمانداری و مسوولان حوزه سلامت شهرستان دیدار کرده و راهکارهای تحقق اولویت های شهرستان استهبان را در زمینه توسعه زیرساخت ها و تجهیزات بهداشت و درمان بررسی کردند.

دکتر سید وحید حسینی در این نشست هم اندیشی با بیان اینکه تلاش مسوولان دانشگاه، رفع دغدغه مردم استان در زمینه دریافت خدمات سلامت است، بر تلاش برای توسعه کمی و کیفی خدمات تاکید کرد.

معاونان دانشگاه نیز در این نشست پیرامون توسعه خدمات سلامت شهرستان در هر معاونت، توضیحاتی ارائه کردند.

بررسی روند ارایه خدمات درمانی در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان استهبان

همچنین در حاشیه این نشست، با حضور معاونان درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان استهبان، روند ارایه خدمات درمانی در این مرکز بررسی شد.

دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان دانشگاه و دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان استهبان، از نزدیک بر روند ارایه خدمات درمانی به بیماران در این مرکز نظارت کردند.

معاونان دانشگاه در این برنامه از بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) بازدید کردند و در گفت و گو با پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی، روند ارایه خدمات و چالش ها و دغدغه های کارکنان را جویا شدند.

در این بازدید نحوه پذیرش بیماران سرپایی و بستری و مراقبت های درمانی به ویژه در بخش های اورژانس، داخلی و ccu مورد پایش قرار گرفت.