• 1402/02/09
پیام رییس بیمارستان استهبان به مناسبت روز روانشناس و مشاور

9 اردیبهشت هرسال در تقویم رسمی ایران به عنوان روز ملی روانشناس و مشاور نامگذاری شده است.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان دکتر<<مائده مطوس>> رییس بیمارستان استهبان در پیامی روز روانشناس را تبریک گفت.

در پیام ایشان آمده است:

روانشناسی علم مطالعه رفتار و ذهن انسان است که شامل زیر شاخه‌هایی مثل رفتار اجتماعی، توسعه انسانی، سلامت و فرایندهای شناختی می‌شود. هدف از نامگذاری این روز تاکید بر اهمیت و نقش مؤثر روانشناسی در زندگی افراد و ارج نهادن به مقام روانشناسان و مشاوران فعال و متعهد است.

روانشناسان رسالتی بزرگ بر دوش دارند چونان که تزکیه و ترمیم و بازآفرینی روانی سالم و الستی را اول در جهان خویش هویدا می‌کنند و بعد این تزکیه زندگی شده را به دست‌اندازهای روح و روان بشریت می‌کشانند، همچون پر سیمرغی که برای احضار عشق بر ذرات هوا می‌کشد خویش را تا آغوشی امن برای آلام و تزکیه‌ی دیگران باشند که وحدت یگانه روان‌ها و ارواح را از کثرت و دورافتادگی مصون بدارند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار