• 1401/07/23
پیام تبریک رییس بیمارستان استهبان به مناسبت روز جهانی هوشبری

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، دکتر <<مائده مطوس>> رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان در پیامی روز جهانی هوشبری را تبریک گفت. در پیام ایشان آمده است:

هوشبری یکی از شاخه‏ های پیراپزشکی بوده و هدف آن تربیت نیروی انسانی کارآمدی است بتواند به عنوان دستیار متخصص بیهوشی انجام وظیفه نمایند. بدون شک پیدایش و توسعه روشهای جدید بیهوشی و هوشبری انقلابی بزرگ در علوم جراحی و نیز سایر عرصه های پزشکی حتی اخلاق پزشکی ایجاد کرده است و با وجود پیشرفتهای علم بیهوشی تسکین درد بیماران جز حقوق اولیه بشری محسوب می شود و تامین آن، یکی از مهمترین اولویت های نظام سلامت هر کشوری می باشد.

امروزه رشته هوشبری و بیهوشی از مهم‌ترین رشته‌های علوم بالینی است و متخصصین و کارشناسان این رشته در حساس‌ترین بخش‌های بیمارستانی یعنی اتاق عمل و ICU فعالیت می‌کنند که بالاترین مسؤلیت حرفه‌ای را برای آنان رقم می‌زند. بدینوسیله فرارسیدن 16 اکتبر روزجهانی هوشبری را به همه اساتید، متخصصین بیهوشی و همکاران هوشبری در بیمارستان‌ امام خمینی (ره) استهبان که همواره با دانش، تخصص و تعهد خود خدمات انحصاری، ارزشمند و حیاتی را به بیماران ارائه میدهند تبریک عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان سلامتی روزافزون در راه خدمت به بیماران را مسئلت می نمایم./احسان توکلی