• 1401/08/23
پیام تبریک رییس بیمارستان استهبان به مناسبت روز جهانی اتاق عمل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، دکتر <<مائده مطوس>> رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان در پیامی روز جهانی اتاق عمل را تبریک گفت. در پیام ایشان آمده است:

14 نوامبر مصادف با 23 آبان در تقویم پزشکی جهان به نام روز جهانی اتاق عمل نام گذاری شده است. چه بسیار انسان های خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل زندگی را به دیگران هدیه می دهند.

روز جهانی اتاق عمل در واقع بهانه‌ای برای قدردانی از زحمات و خدمات و تلاشهای مسئولانه و دلسوزانه آنها در کنار تیم پزشکی و جراحی در اتاق عمل است تا جامعه نقش موثر و مهم و توانمندیهای آنان را بهتر و بیشتر درک کند.

بدینوسیله فرارسیدن روزجهانی اتاق عمل را به همه دست اندرکاران اتاق عمل بیمارستان‌ امام خمینی (ره) استهبان تبریک عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان سلامتی روزافزون در راه خدمت به بیماران را مسئلت می نمایم.

روز جهانی اتاق عمل توسط انجمن تکنولوژیست های جراحی آمریکا در سال 1979 به ثبت رسید؛ یکی از اهداف بزرگداشت این روز آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است. این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است./احسان توکلی

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار واحدها