• 1401/09/25
حضور مدیر آموزش و پرورش، کارکنان و دانش آموزان مدرسه شهدای فرهنگی در بیمارستان استهبان بمناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان؛ طی مراسمی و بمناسبت روز پرستار، آقاحجت مفتاح مدیر آموزش و پرورش شهرستان استهبان، کارکنان و دانش آموزان مدرسه دخترانه شهدای فرهنگی استهبان در بیمارستان استهبان حضور یافته و این روز را به کارکنان مجموعه بهداشت و درمان استهبان تبریک گفتند.

در این مراسم که با حضور کارکنان شبکه بهداشت و درمان، دانشکده پیراپزشکی و بیمارستان استهبان همراه بود؛ بعد از قرائت قرآن کریم و تبریک روز پرستار توسط مدیر و کارکنان مدرسه شهدای فرهنگی، فرزندان کارکنان مجموعه بهداشت و درمان که دانش آموزان این مدرسه هستند با شعرخوانی و اجرای گروه سرود، روز پرستار را به آنها تبریک گفتند.
ادامه مراسم با صحبت های مدیر آموزش و پرورش شهرستان استهبان همراه بود. ایشان در صحبت هایی ضمن گرامیداشت ولادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت روز پرستار، از تلاش های شبانه روزی پرستاران و سایر کارکنان در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم تقدیر کرد.
در پایان از پرستاران و دیگر کارکنان با اهدای هدیه یادبود تقدیر شد./احسان توکلی
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار واحدها