• 1400/06/27
تکمیل تجهیزات واحد اعزام بیمار بیمارستان استهبان با اعتبار 187 میلیون تومان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان؛ با پیگیری های دکتر مطوس رئیس بیمارستان استهبان جهت تکمیل تجهیزات واحد اعزام بیمار این مرکز 1 دستگاه پمپ سرم(اینفیوژن)، 1 عدد ساکشن پرتابل پزشکی و یک عدد الکتروشوک قلبی جمعا به ارزش 187 میلیون تومان با تامین اعتبار از  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز خریداری و تحویل بیمارستان استهبان شد.

دکتر مطوس رییس بیمارستان استهبان در خصوص نیاز واحد اعزام بیمار به تجهیزات خریداری شده گفت: دستگاه پمپ سرم یکی از دستگاه های تزریق سیالات به بدن است. این دستگاه با تزریق دقیق مایعات به بدن برای انجام فرآیند درمانی یا تشخیصی استفاده می گردد. اینفیوژن پمپ در اکثر بیمارستان ها و برخی آمبولانس ها یافت می شود.
در حالت کلی از اینفیوژن پمپ‌ها زمانی استفاده می‌شود که مایعی را با دقت زیاد نسبت به ست سرم معمولی، که در اثر جاذبه کار می‌کند، به بیمار تزریق می‌شود. به خاطر دقت زیاد این تجهیزات در تزریق، از آنها می‌توان در کاربردهایی نظیر بی‌حسی اپیدورال پیوسته، تزریق داروهای قلبی عروقی، شیمی‌درمانی، تزریق خون، اطفال و سرم درمانی استفاده کرد.

ایشان در ادامه افزود: دستگاه ساکشن یکی از مهم ترین تجهیزات پزشکی است که برای خارج کردن مایعات اضافی از بدن بیمار مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله در منزل و سایر محیط های درمانی کاربرد دارد. دستگاه ساکشن با استفاده از مکش، مایعات اضافی بدن مانند مخاط یا خون را از بدن خارج می کند. به طور مثال در عمل های جراحی به کمک ساکشن، خون از ناحیه ی تحت عمل جراحی خارج می شود تا دید بهتری برای جراح ایجاد شود. هم چنین برای بیمارانی که دچار مشکل تنفسی هستند، مخاط، بزاق، استفراغ و سایر ترشحات را از گلو و دهان به وسیله ی ساکشن خارج می کنند تا بیمار راحت تر نفس بکشد. این کار از رشد میکروارگانیزم ها نیز جلوگیری کرده و از عفونت در دستگاه تنفسی به خصوص ریه ها پیشگیری می کند.

دکتر مطوس درصحبت های پایانی خود گفت: دستگاه الکتروشوک قلب یا دفیبریلاتور دستگاهی است برای نجات جان کسی که دچار ایست قلبی شده است. الکتروشوک قلب دستگاهی است که شوک های الکتریکی پر انرژی را به قلب می رساند. فرایند شوک دادن با نام دفیبریلاسیون شناخته می شود. هدف این شوک ها بازگرداندن قلب به وضعیت عملکردی طبیعی خود پس از یک ایست قلبی است.