• 1401/06/28
تجهیز بخش جراحی زنان بیمارستان استهبان به دستگاه دی سی شوک

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، با پیگیری های صورت گرفته توسط مسئولین بیمارستان استهبان و با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یک دستگاه دی سی شوک با اعتبار 280 میلیون تومان تامین و به بخش جراحی زنان این مرکز درمانی تحویل داده شد.
دکتر مطوس رییس بیمارستان استهبان در خصوص تجهیز این بخش به دستگاه دی سی شوک گفت: دستگاه الکتروشوک یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی تشخیصی و درمانی می باشد که با ابعاد مختلف به صورت ثابت و پرتابل در بخش های مختلف بیمارستان ها توسط متخصصین، پرستاران و سایر افراد کادر درمان که تحت آموزش قرار گرفته اند مورد استفاده قرار می گیرند.
او در ادامه افزود: با پیگیری های صورت گرفته و حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دستگاه الکتروشوک NIHON KOHDEN دارای pace maker و از نوع بای فیزیک که به عنوان یک دستگاه دو فاز شناخته می شود خریداری و به بخش جراحی زنان بیمارستان استهبان اضافه شد. بای فازیک ها با انرژی کمتر، اثر درمانی بیشتری دارند، در نتیجه آسیب احتمالی به سلول ها و عملکرد قلب بر اثر بالا بودن انرژی کاهش می یابد./احسان توکلی