• 1401/03/26
با حضور کارشناسان و ارزیابان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارزیابی اعتباربخشی جامع بیمارستان استهبان انجام شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، طبق زمان بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در روزهای دوشنبه و سه شنبه بیست و سوم و بیست و چهارم خرداد ماه با حضور کارشناسان و ارزیابان کشوری و دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارزیابی اعتباربخشی جامع بیمارستان استهبان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم ارزیاب ارشد دکتر جمال افتخاری از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ضمن معرفی کارشناسان به ایراد سخنرانی و بیان نحوه ارزیابی از بخش ها و واحدهای بیمارستان پرداختند.
در ادامه دکتر مطوس، رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم و خوش آمدگوئی، گزارشی از فعالیت های بیمارستان از جمله پروژه توسعه بیمارستان و عملکرد پزشکان، کادر درمان و پرسنل در مواجهه و درمان بیماران ارائه داد.

دراین بازدید دکتر جمال افتخاری ارزیاب ارشد و مدیریتی، باقی پور ارزیاب بالینی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ارزیابان بهداشت محیط و بیمه از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به همراه تیم مدیریتی بیمارستان و طی دو روز پس از بازدید از بخش‌ها و واحدهای مختلف نسبت به ارزیابی موارد مدنظر خود اقدام نمودند.

در دور پنجم اعتبار بخشی ملی بیمارستان ها از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، 19 محور به عنوان مولفه های اصلی، 110 استاندارد کیفی و 500 سنجه در سه سطح در بیمارستان های دولتی کشور مورد ارزیابی قرار میگیرد.