• 1403/06/27
کلاس آموزشی پیشگیری و مراقبت و درمان زخم فشاری در بیمارستان استهبان برگزار شد

سوپروایزر آموزش بیمارستان استهبان از برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری و مراقبت و درمان زخم فشاری در این مرکز درمانی خبر داد.

کلاس آموزشی پیشگیری و مراقبت و درمان زخم فشاری

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان «فاطمی» سوپروایز آموزش بیمارستان گفت: با هدف ارتقاء دانش علمی گروه هدف در رابطه با زخم فشاری و راه های پیشگیری از آن، کلاس آموزشی پیشگیری و مراقبت و درمان زخم فشاری و اکتراوزیشن توسط «شاهسونی» کارشناس زخم بیمارستان استهبان برگزار شد.

کلاس آموزشی پیشگیری و مراقبت و درمان زخم فشاری
او در ادامه افزود: هدف از برگزاری این کلاس آموزشی آگاهی بیشتر کارشناسان با انواع و درجه بندی زخم، آشنایی با پانسمان های نوین، شناسایی انواع زخم فشاری و اقدام موثر جهت محاسبه میزان بهبود زخم و راه های درمان آن می باشد. راه های پیشگیری و شناسایی افراد در معرض زخم فشاری از دیگر موارد مطرح شده در این کلاس آموزشی بود.

سوپروایز آموزش بیمارستان استهبان در پایان گفت: رسالت کادر درمان علاوه بر خدمات درمانی، ارائه خدمات پیشگیری و ارتقاء سلامت بیماران، مراجعان و کلیه آحاد جامعه می باشد و برگزاری دوره های آموزشی در زمینه های مختلف باعث افزایش رضایت و کیفیت زندگی بیماران، کاهش بستری‌های مکرر، کاهش مدت اقامت بیماران در بیمارستان، کاهش هزینه‌های درمان و بهبود سبک زندگی آنان می‌شود.

پایان

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها