• 1401/06/31
بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان
پیام رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان بمناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، دکتر «مائده مطوس» در پیامی به مناسبت هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت.

در متن پیام رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) به این مناسبت آمده است:

دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در حماسه های عزت آفرین ایران است که خاطرات دلاوری های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار مانده و خواهد ماند. در دفاع مقدس جوانان و رزمندگان اسلام با از خودگذشتی ها و ایثارگری های خود، آیین و مرامی را بنیان نهادند که ایثار و شهادت به عنوان فرهنگی ارزشی و ارزشی فرهنگی همه جریانها و مسائل دیگر را تحت الشعاع قرار داده است.

دفاع مقدس احیا کننده خودباوری مردمی بود که آنان بار دیگر با اعتماد به نفس، تار و پود اسارت وابستگی را گسستند و با تلاش و همت حرکت قطار پیشرفت و توسعه ایران اسلامی را بواسطه نهضت تولید علم شدت بخشیدند و قله های رفیع علم و دانش را فتح نموده تا شاهد عزّت و عظمت کشورشان باشند.

فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، بر خانواده های گرانقدر شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان گرامی باد./احسان توکلی