• 1402/02/10
پیام تبریک رییس بیمارستان استهبان به مناسبت رو جهانی کار و گارگر

کارگران از شریف ترین طبقه اجتماع هستند که با زحمت و تلاش فراوان سبب چرخش چرخه های زندگی جامعه و امتداد رگه های حیات در مجاری هستی می شوند. برای ارج نهادن به قشر زحمت کش کارگران 11 اردیبهشت را به نام روز جهانی کار و کارگر نامگذاری کرده اند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان دکتر<<مائده مطوس>> رییس بیمارستان استهبان در پیامی روز کار و کارگر را تبریک گفت.
در پیام ایشان آمده است:
روز جهانی کار و کارگر فرصت مغتنمی برای تکریم و نکو داشت مقام رفیع کار و مجاهدت و قدردانی شایسته از خدمات صادقانه و بی‌دریغ کارگران شریف است.
به همین مناسبت، فرا رسیدن روز جهانی کار و کارگر را به جامعه زحمتکش کارگر علی الخصوص پرسنل زحمتکش واحد خدمات بیمارستان استهبان که با تلاش شبانه روزی خود همواره در خدمت مردم هستند تبریک عرض نموده و با آرزوی توفیق و سربلندی همه این عزیزان، امیدواریم با تلاش و همت فراوان در راه پیشرفت و سعادت ایران عزیز هر چه بیشتر تلاش کنیم./احسان توکلی
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار