• 1401/02/14
تبریک رییس بیمارستان استهبان به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان در پیام دکتر مطوس آمده است:
15 اردیبهشت روز جهانی ماما فرصتی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.
جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تأمین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.
امسال با توجه به صدمین سالروز تشکیل کنفدراسیون جهانی مامایی توسط سازمان بهداشت جهانی با عنوان 100 سال تعالی مامایی، نامگذاری شده است.
بر خود لازم می دانم این روز را به تمامی ماماهای فداکار و مهربان به ویژه به فعالان عرصه ی مامایی در بیمارستان استهبان که همواره پر تلاش و امیدوار مشغول خدمت رسانی هستند را صمیمانه تبریک عرض نمایم و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان مسالت می نمایم.

دکتر مائده مطوس، رییس بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان