• 1399/12/06
بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان استهبان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) مراسم بزرگداشت روز مهندس با حضور مسئولین و مهندسین واحدهای مختلف این مرگز برگزار گردید. در ابتدای این مراسم دکتر مطوس رئیس بیمارستان استهبان ضمن تبریک این روز به جامعه مهندسی به بیان اهمیت شغل های مهندسی در پیشبرد اهداف این مرکز اشاره کرده و مهندسین و کار آنها را رکن اصلی بیمارستان استهبان برشمردند. در ادامه مراسم مسئولین هر واحد به نوبه خود این روز را به سایر همکاران تبریک گفته و در صحبت هایی به بیان دغدغه ها و چالش های موجود در واحدهای خود پرداختند. همچنین مهندس فتوح مدیریت بیمارستان در صحبت هایی این روز را به تمامی کارکنان واحدهای پشتیبانی تبریک گفته و به بیان نقش مهم و حیاتی آنها در بیمارستان پرداختند و همچنین از دکتر مطوس که در مدت حضور خود در این مرکز از تلاش ها و توجه ایشان به مشکلات واحدهای پیشتیبانی قدردانی و تشکر کردند.
این مراسم که با پخش ویدویی از فعالیت های واحدهای مختلف بیمارستان همراه بود با اهداء لوح تقدیر و شاخه گل به کارکنان واحدهای مختلف به پایان رسید.