• 1400/04/16
برگزاری کارگاه آموزشی احیای نوزاد (NRP) در بیمارستان استهبان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان، دوره آموزشی احیاء نوزاد به منظور آشنایی و عملکرد سریع پرسنل بخش های اطفال، زایشگاه، هوشبری و اعزام بیمار در مواجهه با نوزادان نیازمند به احیا، به صورت حضوری و در دو جلسه برگزار شد. دکتر رشیدی متخصص اطفال بیمارستان استهبان و مدرس این دوره در این خصوص گفت: در راستای توانمند سازی کارکنان مرتبط با نوزاد ، کارگاه های احیاء نوزاد با رعایت پروتکل های بهداشتی به مدت دو روز، در این واحد برگزار شد.

دکتر رشیدی با اشاره به اجرای اصولی و صحیح اقدامات حیات بخش توسط کارشناسان مامایی و عوامل مرتبط با نوزاد گفت: با انجام عملیات احیا صحیح می توان از وقوع بسیاری از مرگ ها و عوارض شدید و جبران ناپذیر در نوزادان پیشگیری کرد .وی همچنین افزود: عملیات احیای قلبی ریوی سریع می تواند میزان بقای عمر ناشی از ایست قلبی را در کودکان بهبود بخشد. بنابراین باید علاوه بر افزایش کیفیت عملیات احیای انجام شده توسط افراد حرفه ای و غیر حرفه ای، تعداد افراد غیر حرفه ای که احیا را آموزش می بینند نیز افزایش دهیم. ایشان در پایان تاکید کرد: این آموزش ها با رویکرد تقویت همکاری های گروهی در راستای ارتقای خدمات سلامت صورت می گیرد.