• 1401/06/25
آغاز هفته دولت با گلباران قبور مطهر شهدا توسط مسئولین بیمارستان استهبان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان، همزمان با آغاز هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر، مسئولین، کارکنان بیمارستان و مسئول بسیج جامعه پزشکی استهبان با حضور در گلزار شهدای امام زاده پیرمراد با گلباران قبور مطهر شهدا ، یاد و خاطره تمامی شهیدان انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند.
در ادامه دکتر مطوس رئیس بیمارستان به همراه مهندس فتوح مدیریت بیمارستان با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان ضمن گرامیداشت هفته دولت گزارش عملکرد یکساله بیمارستان استهبان را به ایشان ارائه کردند. حجت الاسلام خاوری امام جمعه شهرستان استهبان ضمن تشکر از حضور مسئولین بیمارستان استهبان برای ایشان آرزوی توفیق خدمت به مردم و موفقیت برای ایشان را از خداوند مسئلت داشتند.
هشتم شهریور مصادف با شهادت شهیدان رجایی و باهنر در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران روز مبارزه با تروریسم نامگذاری شده است./احسان توکلی