• 1402/11/09
مسئولیت اجتماعی؛ کنترل سرطان

مسئولیت اجتماعی برای یک سازمان به معنی آن است که سازمان، دامنۀ مخاطبین و ذی‌نفعان خود را فراتر از سهامداران و مشتریان خود بداند. از منظر مسئولیت اجتماعی،سهام داران، کارکنان، مشتری‌ها، پیمانکارها، مصرف کنندگان، دانشگاه‌ها، همسایه‌ها، افراد جامعه و محیط زیست، همه در ارتباط با یک سازمان هستند و حق دارند که از وجود سازمان، نفع ببرند.
اگر شما مدیریت تمام یا بخشی از یک سازمان را بر عهده دارید، به نقش خود در اعتلای جامعه فکر کنید. سازمان شما چگونه می‌تواند در ارتقای کیفیت زندگی مردم نقش داشته باشد و چگونه می‌تواند زمین را به جای بهتری برای زندگی کردن تبدیل کند؟ سلامت جامعه همیشه یکی از مهمترین دغدغه‌های شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ بوده است. این در حالی است که امروزه، سرطان به یک عامل مهم در تهدید سلامت و رفاه تبدیل شده است.تشکل‌ها و موسسات خیریه، حضور پررنگی در زمینه‌ های گوناگون کنترل، کاهش، درمان و دیگر امور مربوط به بیماری سرطان دارند و به خوبی به عنوان بازوان توانمند نظام سلامت به ایفای نقش می‌پردازند.وزارت بهداشت بدون یاری موسسات و تشکل ها در کنترل و کاهش بهینه این بیماری مشکل خواهد داشت و خیرین نقش بسیار پررنگی در برقراری عدالت و ارتقای سلامت دارند. تشکل‌ها در زمینه‌هایی چون دارو، رادیوتراپی، اسکان و مراقبت‌های تسکینی بیماران، یارس رسان دولت و بیماران شده‌اند.

وجیهه مقدس
سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان