• 1403/02/12
تقدیر از روانشناس بیمارستان استهبان به مناسبت روز ملی روانشناس و مشاور

از روانشناس و مددکار اجتماعی بیمارستان استهبان بمناسبت روز ملی روانشناس تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان در دکتر «وفا زادسر» سرپرست بیمارستان ضمن تبریک روز ملی روانشناس و مشاور به عنوان یک تخصص و حرفه بسیار مهم گفت: علم روانشناسی و خدمات مشاوره ای و روانشناختی مشاوره در نظام سلامت کشور، مراقبت از کیان خانواده ‌ها، ارتقاء کیفیت زندگی، آرامش و امنیت روانی اجتماعی آحاد جامعه نقش و جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده است.
تقدیر از روانشناس بیمارستان استهبان به مناسبت روز ملی روانشناس و مشاور

سرپرست بیمارستان استهبان در ادامه افزود: حضور روانشناس در تیم سلامت نقش بسیار زیادی در ارتقای سلامت جامعه دارد که امید است با سعی و تلاش مضاعف این عزیزان، دستاوردها و موفقیت های زیادی نصیب نظام سلامت گردد.

آیین گرامیداشت روز ملی روانشناس و مشاور با اهدای شاخه گل و تقدیر از «فاطمه شهسوارپور» روانشناس و مددکار اجتماعی بیمارستان استهبان به پایان رسید.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها