• 1399/12/03
به مناسبت دهه فجر صورت گرفت: اجرای برنامه های مختلف در بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان با همکاری واحد فرهنگی، فرهنگسرا و بسیج جامعه پزشکی و به مناسبت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برنامه های مختلفی  در بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان برگزار شد. در این دهه ضمن فضا سازی و آذین بندی محیط بیمارستان و پخش موسیقی های مناسبتی، ارسال فیلم و نوشته ها در این ایام در قالب  فضای مجازی و برپایی نمایشگاه عکس دهه فجر ؛ در روز 12 بهمن و بمناسبت سالروز ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به میهن ویژه برنامه هایی از جمله پخش موسیقی های حماسی از بلندگو های بیمارستان و اعلام از طریق سیستم صوت و مراسم اهتزاز پرچم راس ساعت 9:33 دقیقه صبح  با حضور تعدادی از مسئولین و کارکنان در محوطه این مرکز برگزار شد.

در این دهه برنامه هایی از قبیل برگزاری مسابقه نقاشی ویژه فرزندان پرسنل با موضوع دهه فجر، حضرت زهرا(س) و شهید سلیمانی به اجرا درآمده و تا پایان بهمن ماه ادامه داشته و در پایان به نفرات برگزیده جوایزی به رسم یادبود اهدا شد. همچنین در روز 13 بهمن ماه مسابقه دارت و تیراندازی ویژه پرسنل (خانم ها و آقایان) در این مرکز برگزار گردید که در پایان از میان شرکت کنندگان به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود خواهد شد.

در سالروز ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت روز زن؛ با حضور سرهنگ کریمی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه استهبان و مسئولین و جمعی از کارکنان بیمارستان، مراسم ولادت حضرت زهرا (س)  برگزار شد. در این مراسم که با قرائت حدیث شریف کساء و مولودی خوانی حجت الاسلام مهدوی آزاد  امام جماعت و کارشناس فرهنگسرای بیمارستان همراه بود، سرهنگ کریمی در صحبت هایی ضمن بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول چهار دهه برای ایران؛ برای پرسنل بیمارستان به ویژه کادر درمان که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا در حال خدمت رسانی به مردم هستند آرزوی سلامتی و موفقیت کرد. همچنین در این روز به مناسبت روز زن در مراسمی کوتاه و با رعایت پروتکل های بهداشتی، تعدادی از کارکنان مورد تکریم قرار گرفتند.

در ایام دهه فجر در محل نمازخانه این مرکز سخنرانی هایی در خصوص این ایام توسط امام جماعت بیمارستان حجت الاسلام مهدوی آزاد صورت گرفت.

همچنین در در روز 21 بهمن ماه طی مراسمی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از خانواده معظم شهید مدافع سلامت استهبان مورد تکریم  قرار گرفتند. همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن ماه همایش خانوادگی کوهنوردی  با حضور مسئولین و کارکنان این مرکز و با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل سرآسیاب شهرستان استهبان برگزار شد.