• 1401/02/27
تجهیز بخش ICU بیمارستان استهبان به دستگاه BIPAP به ارزش 30 میلیون تومان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان و به نقل از دکتر مطوّس رئیس بیمارستان، با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یک عدد دستگاه BIPAP مدل ZTS-25 AV مارک BENIV به همراه ماسک و خرطومی به ارزش 30 میلیون تومان جهت رفاه حال بیماران خریداری و به این مرکز درمانی تحویل داده شد.
دکتر مطوس در خصوص عملکرد این دستگاه افزود: دستگاه کمک تنفسی BiPAP یک دستگاه کارآمد ساخت داخل کشور با موتور دمنده آلمانی و سنسور آمریکایی است که میتواند حالتهای اتوماتیک را در انسداد تنفسی خواب (آپنه) فراهم کند. همچنین این دستگاه توانسته معتبرترین گواهی نامه ها و تست های کیفیت را با موفقیت پشت سر بگذارد.

در برخی از بیماریهای ریوی که موجب نارسایی تنفسی در شخص شده ممکن است پزشک معالج به بیمار استفاده از دستگاه کمک تنفسی را تجویز کند. این دستگاه معمولا به نام bpap یا bipapکه نوعی دستگاه تهویه مکانیکی (کمک تنفسی) جهت کمک به تنفس بیمار می باشد معروف است.